Module2 My New Teachers模块检测试题
It's good to get_along_withyour teacher because it makes the time you spend in the classroom more pleasant.
It's also good to get along with your teacher because, in general, it's smart to learn how to relate to the different types of people you'll meet throughout your life.
In fact, kids who get along with their teachers not only learn more, but they're also more comfortable asking questions and getting extra help. This makes it easier to understand new materials and do the best on tests. When you have this kind of relationship with a teacher, he or she can be someone to turn to when you have problems, such as problems with learning, school issues, or bullying.
As a kid in elementary or middle school, you're at a wonderful stage in your life. You're like a sponge(海绵), able to take in lots of new and exciting information. On top of that, you're able to think about all this information in new ways. Remember teachers are people too, and they feel great if you're open to what they're teaching you. That's why they wanted to be teachers in the first place — to teach!
In every school, kids will say certain teachers are tough. In fact, in most cases, your teacher wants to help you. And a teacher who's called tough may be someone who feels strongly about getting his or her job done — teaching you what you are supposed to learn.
1. How do you understand the phrase “get along with” in this passage?
A. Sing high praise for.
B. Follow the example of.
C. Leave a good impression on.
D. Have a good relationship with.
2．One of the results of getting along well with teachers is that ________.
A. students can play more games with the teachers
B. students can get respect from the teachers
C. the teachers think you are the best
D. students can learn more and get extra help
【答案与解析】D 细节理解题。根据第三段．.. kids who get along with their teachers not only learn more, but they're also more comfortable asking questions and getting extra help.可知。
3．From this passage we know that teachers like students who ________.
A. want to get extra help after class
B. think about information in new ways
C. understand new material quickly
D. are open to what they're learning
【答案与解析】D 细节理解题。根据第四段Remember teachers are people too, and they feel great if you're open to what they're teaching you.可知。
I had a lot of teachers that I loved. However, the teacher that I remember most was Mrs. Green from Marianna, Florida. She was my 5th grade teacher. Since I was a new student, not only in her class, but at the school, she made my time there much more pleasant. I immediately began to like her. She was really funny and I knew that she liked me. She made learning fun. I remember one day for Christmas holidays, she taught us how to make ornaments (装饰物) from eggs. My parents still have some of the ornaments I made.
She made me leader for many group projects and that made me feel special. I think that would make any child feel special, especially when a child is in a new place with no friends. She made me want to be like that. Not to pick a “favorite” student, but to make every student feel that they are special. That year, I received the Presidential Academic Award (美国总统学术奖). I was really proud and so were my parents.
Looking back at it, I think the reason why I did so well was that I felt important. Students do better when they feel like they are important or loved. Mrs. Green always gets to know her students and forms personal relationships with them, which I will try to do some day. I just hope that there will be student who finds me to be their favorite teacher as I found her to be mine.
4．The author's life in the new school was very ________.
A. hard B. common C. happy D. boring
【答案与解析】C 细节理解题。根据第一段的she made my time there much more pleasant可知，作者五年级转学，在格林老师的帮助下，她在陌生的学校环境中过得很开心。
5．What can we learn from the second paragraph?
A. The author was the pride of her parents.
B. The author was Mrs. Green's favorite student.
C. The author was once received by the President.
D. The author always felt lonely in Mrs. Green's class.
6．What will the author probably do in the future?
A. Become a leader. B. Become an artist.
C. Become a teacher. D. Become the President.
【答案与解析】C 推理判断题。根据最后一段的which I will try to do some day. I just hope that there will be a student who finds me to be their favorite teacher可知，作者梦想成为像格林老师一样受学生喜爱的老师。
7. How does the author feel about Mrs. Green's help?
A. Sorry. B. Afraid. C. Thankful. D. Hopeful.
【答案与解析】C 推理判断题。从第一段的she made my time there much more pleasant，第二段的She ... made me feel special以及最后一段的I felt important等可知，格林老师给了作者莫大帮助，让她感觉到自己的特别之处以及重要性，由此可推测出她对格林老师充满了感激之情。
Miss Gorgers taught physics in a New York school. Her lesson was very popular among the students. On her class, the students never got tired. She even made some students change their feeling about science. She took the students to public science lectures, did experiments with excellent facilities and even told stories in her class, which were appealing to her students a lot.
She was also a very humorous teacher. Last month she explained to one of her classes about sound, and she decided to test them to see how successful she had been in her explanation. She said to them，“Now I have a brother in Los Angeles, which is thousands of miles away. If I was calling him on the phone and at the same time you were 75 feet away, listening to me from the street, which of you would hear what I said earlier，my brother or you and for what reason？”And then she looked at the class eagerly.
Tom at once answered, “Your brother hears your words earlier. Because electricity travels much faster than sound waves do.”“That's very good，” Miss Gorgers answered；but then one of the girls raised her hand, and Miss Gorgers said, “Yes? Kate.”
“I disagree. Your brother would hear you earlier, but the reason is not as Tom told. That's because when it's 11 o'clock here and it's only 8 o'clock in Los Angeles.” Kate said.
Miss Gorgers shrugged (耸肩) her shoulder and said, “Clever，Kate，but you are also very humorous.”
8．Miss Gorgers was teaching her class ________.
A. how to telephone B. about electricity
C. about time zone D. about sound
【答案与解析】 D 细节理解题。通过第二段she explained to one of her classes about sound可以得知，她在讲授物理学中的声学知识。
9．Miss Gorgers raised this question because she wanted to know whether ________.
A. it was easy to phone to Los Angeles
B. her students could hear her from 75 feet away
C. her students had understood her lesson
D. sound waves were slower than electricity
【答案与解析】C 细节理解题。通过第二段．.. to see how successful she had been in her explanation可以得知，她想检测一下同学们的理解情况，故选C项。
10．Whose answer do you think is correct according to the law of physics?
C. Both Tom's and Kate's.
D. Neither Tom's nor Kate's.
【答案与解析】 A 推理判断题。通过Miss Gorgers对两种回答的评价，可以推断Tom给出了符合物理原理的正确回答。
Good morning everyone! Today I want to talk about how to deal with our children's homework. As we know, homework is a great way for children to develop learning skills. So as parents, you should pay attention to it.
Avoid having your child do homework with the television on or in places with different noises, such as people coming and going.
Make sure your child has all the materials he needs.
Ask your child if special materials will be needed for some subjects and get them in advance.
Help your child use time properly.
Tell them not to watch TV unless they finish their homework in time. __13__ Don't let your child leave homework until just before bedtime.
When your child asks for help, provide guidance, not answers.
Giving answers means your child will not learn the material. __14__ At the same time, you should keep in touch with teachers, which shows your child that the school and home are a team.
If your child has been successful in homework and is working hard, celebrate that success with a special event to make him happy.
I am sure your child will be interested in doing homework if you take my advice.
A. Praise progress in homework.
B. Tell your child how important homework is.
C. Make sure your child has a quiet place to do homework.
D. For example, you should buy some paper, pencils, dictionaries and so on when you do some shopping.
E. Make a set time each day for doing homework.
F. Be positive about homework.
G. Too much help is bad for your child's study.
【参考答案】11.C 12.D 13.E 14.G 15.A
“Two reporters will visit our new school. And __16__ of you will be in the photo.” Ms. Myers told Room 5.
The kids in Room 5 started saying “I'm the most __17__ ！” and doing their hair except Brad. He knew he wouldn't be in the __18__.
Brad was small. Kids were always making jokes about how __19__ he was. “They won't put Brad in the photo __20__ you'd need a magnifying glass (放大镜) to see him，” Charlotte said. The other kids laughed. Brad tried to smile, even though what Charlotte said was __21__. He believed they didn't mean to __22__ him.
Two reporters named Rick and Tegan __23__ half an hour later. “Time to __24__ photos，” Tegan said. “Who do you __25__， Rick？”
“I'll have these three girls.” He pointed to Brooke, Reehta, and Gabble. “And these three boys.” He pointed to Jocob, Eddie, and Brad. Brad could hardly __26__ it.
Rick __27__ the six kids in front of the new library's big painting. “It's big？” he said. “We'll get you guys to kneel (跪) in front of it, so it looks even __28__.”
“Is that why you picked Brad？” said one of the Room 5 kids. “So it looks __29__ big？” Some people laughed. Brad also gave a __30__ as he usually did.
But Rick __31__ his head. “No，” he said. “I __32__ him because he's got a huge smile two miles wide.”
He looked at Brad and said, “Plus, this guy is big inside, where it __33__. Right？”
This time, Brad spoke before he could think. “In my __34__， I'm three miles wide.”
Room 5 laughed again. But Brad knew that they were laughing with him, not __35__ him.
16．A. one B. none C. all D. some
17．A. humorous B. successful C. beautiful D. popular
18．A. school B. photo C. play D. painting
19．A. foolish B. short C. nervous D. fat
20．A. if B. so C. or D. but
21．A. sad B. true C. interesting D. worrying
22．A. stop B. encourage C. congratulate D. hurt
23．A. returned B. started C. called D. arrived
24．A. take B. develop C. send D. buy
25．A. recognize B. remember C. want D. tell
26．A. hear B. believe C. accept D. change
27．A. set up B. gave up C. waited for D. looked for
28．A. taller B. thinner C. bigger D. simpler
29．A. already B. really C. only D. usually
30．A. hand B. smile C. speech D. chance
31．A. shook B. nodded C. held D. lowered
32．A. chose B. understood C. ignored D. hated
33．A. happens B. hides C. matters D. appears
34．A. experience B. family C. life D. heart
35．A. beside B. about C. after D. at
16．D 根据下文的“I'll have these three girls.”He pointed to ... “And these three boys.” ...可知，一些人将会出现在照片中。
17．C 根据下文doing their hair及孩子们对Brad的嘲笑可知，他们认为漂亮的才会被选去照相，所以他们都立即说自已是最“漂亮的(beautiful)”。
18．B 根据下文的They won't put Brad in the photo可知，Brad觉得他肯定不会被选中去照相。
19．B 根据上文的Brad was small和下文的you'd need a magnifying glass to see him可知，同学们嘲笑Brad个子矮小。
21．A 根据even though可知上下文是转折关系，故在此用sad。
22．D 根据下文Rick所说的this guy is big inside可知Brad心胸开阔，不在意别人说的话，所以他认为别人并无意“伤害(hurt)”他。
24．A 根据第一句Two reporters will visit our new school. And __16__ of you will be in the photo可知，半小时后，这两名记者就“到了(arrived)”，准备开始照相。take photos“照相”。
26．B 根据上文的He knew he wouldn't be in the __18__ 可知，Brad觉得照相根本就不可能有他的份儿，因此当他听到摄影师Rick要选他时，他简直不敢“相信(believe)”。
27．A 因为要照相，所以Rick在图书馆的巨幅油画前“安排(set up)”好几个孩子的位置。
28．C 根据上文的It's big？可知，摄影师让同学们跪下来照相，这样显得油画“更大(bigger)”。
29．B 根据上文的Brad was small可知，同学们觉得Rick选Brad照相是因为可以使得油画看起来更大。“真的(really)”很大。
32．A 根据上文的Is that why you picked Brad可知，此处Rick说明他“选(chose)”Brad的理由。
34．D 根据上文的this guy is big inside可知在此Brad说自己的“内心(heart)”更为开阔。
35．D Brad知道大伙儿这次和他一起开心，而不是在嘲笑他。laugh at“嘲笑”。
I like my new teachers very much because they are kind and 36.________ (patience). Several days ago I 37.______ (want) to do some revision for my English class. I usually enjoy 38.________ (do) that but I couldn't understand the text I was reading. I felt 39.________ sad that I nearly cried. Then I remembered that Mr. Smith, 40.________ new English teacher, had told us that we could ask him about things we didn't understand at any time. I wrote down 41.________ couple of questions and put them to Mr.Smith and he gave me a really clear 42.________ (explain)．
I really appreciated 43.________ (have) so many good teachers like Mr. Smith. They made me feel cared 44.________ (immediate) I entered the school. I'm sure everyone of us has shown respect 45.________ them.
37．wanted 所给词在句中作谓语且根据句中时间状语several days ago可知空处应用一般过去时态，故填wanted。
38．doing enjoy doing sth.“喜欢做某事”，故填doing形式作enjoy的宾语。
39．so so＋adj.＋that ...“如此……以至于……”。
41．a a couple of ...“两个……”。
42．explanation 根据空格所在句中位置，“a really clear ________”可知空处应填名词形式，故本空填explanation“解释”。
43．having appreciate doing sth.“感激做某事”。
44．immediately 分析句子结构可知空格前后都是句子该空应填连词， immediately作连词用时意为“一……就……”，符合句意。
45．for show respect for sb.“表示对某人的尊敬”，为固定搭配。
This afternoon I was having a PE lesson while I fell down and hurt my foot. I was in greatly pain at that moment, but I tried to act as if nothing has happened until the class was over. Though I had difficulty walk back to my classroom, I still didn't tell anyone but even refused the offer of help of my classmates. As result, the hurt in my foot became bad. Now I know I am wrong. We can tell others our need for help and accept his help. Some day we can help others in return for. In this way, we can get along to each other happily and peacefully.
假如你是高一新生李华， 请你根据以下要点，给你的美国朋友Tom写一封信，介绍你的高一英语老师Miss Lin：教我们两个多月了；美丽、活泼、善良；有耐心，上课生动形象易于理解；在课上， 很严厉，没人敢在她的课上说话；课下与学生们相处很好，都喜欢与她交谈；良师益友。
I'm so happy to write to tell you something about my new English teacher，Miss Lin. ________________________________________
Looking forward to your early reply.
She has been teaching us for about two months. She is very beautiful，kind and seems to be active all the time. She is also patient and her class is lively and interesting. She can explain everything so clearly that all of us can understand. However, she is strict with us in class. In fact, no one dare speak in her class unless she tells us to. But after class, she gets on well with us. She often talks about our studies, our families and so on. All of us enjoy talking with her. She is not only our teacher but also our good friend.
Can you tell me something about your school and teachers?